21:00

FC Gute

Referat

Referat: Visby AIK - FC Gute

Vi hade lite revansch att utkräva av oss själva från förra mötet med Gute. Då rann siffrorna iväg och vi höll inte riktigt modet upp i hela matchen.
Den här matchen så låg vi under med 1-0 efter första halvlek och vi kunde konstatera att vi hade tyvärr missat lite chanser som var klara målchanser men samtidigt inte fått försvaret att funka fullt ut så det kändes relativt ok i halvtid.
Direkt i andra lyckades vi kvittera på ett mönsteranfall och kände att vi var lite på gång.
Vi hamnade sedan i lite trubbel med byten och släppte in två snabba mål och tappade lite av den kraft och energi som vi hade kämpat oss till.
En liten paus och diskussion så försökte vi komma tillbaka men hade saknade orken att stå emot på slutet och vi fick se oss besegrade men vi gav inte upp som förra gången.
En bra kämparinsats och Wilhelm gjorde en bra insats i målet tillsammans med flera i laget såklart som gjorde prestationer utöver det vanliga.
Vi är på rätt spår med vår inställning så nu gäller det att ha lite julledigt och ta nya tag i januari när serien skall avslutas.